Tegnap jót vacsiztunk a Művésznőnél. Közben megjött a feleséghasonmás verseny győztese is, aki otthon hagyta a főszakácsot, mondván Ő most fáradt. Pedig megkínáltam volna egy jó pálinkával, ha méltóztatik eljönni.  Művésznő is benyelte a kórós billentyű ragályt és egész este csak egy új témán kalapált. Úgy látom mindenkinek van valami baja, na mi van, itt csak én szedek béres cseppet?! Mindenesetre CSM útnak ered és ennek nagyon örülünk. Gyorsan átbeszéltük az überálleszt, hogy merre is az oda, viszont lágytojás! Januárban jön egy jóféle bejglivel, ha már így kimarad. Az Audrey Hepburn képemért meg majd elmegyek, ha egyszer képszegény lesz a napom. Úgy érzem kezdek kiégni, mint a cserépfazék, ami , ha egy tengerparti napozás velejárója lenne, akkor nem zavarna ennyire. Apropó, ha egy észak-nyugat Olasz tengerparti lebújba keresnek mosogatót szóljatok, mert a bőröndöm össze van csomagolva! Mindjárt lefordulunk délnek és megkíséreljük gejzírré változtatni a tejes szökőkutat és, ha már ott vagyunk átugrom a kedvenc pultosaimhoz egy-két jó szóra. Remélem a kedvenc dobosom is ott lesz az eseményen. Kis-Nagy főnök most hívott +7kg, szerintem az orvosoknak ezt kellene vizsgálni!Audrey_Hepburn.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr454910558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maugham 2012.11.16. 18:19:58

érdekesen zajlik az élet felétek!!:)
a Művésznőt ma eltűntnek nyilvánították... bár szerintem csak kimerült és elszökött a kedvenc pihenőhelyére a világ elől!!:)

na Mindenkinek csúcsbulis hétvégét kivánok!!! a réglátottakat pedig pusszantom!!:)
süti beállítások módosítása