Ismét Kedd

 2011.03.08. 17:15

Messziföldről megérkezett Caligirl, nagyon üdvözöllek! Remélem valamelyik kedden találkozunk veled.

Hétvégén felköszöntöttük SzolP barátunkat is, remélem esés nélkül megúszta a hétfői munkábatekerést. Persze én balga elfelejtettem szólni, hogy csomagoljatok rántott húst, így több kört tettem a hűtőbe mire sikerült csillapítanom evési vágyaimat.

Ma is Művésznőnél lesz gyülekező, este meccs van, hajrá ágyúsok! Gondolom a képátló ismeretében P ma sem teszi tiszteletét, így külön fogunk szurkolni. Úgy néz ki, hogy Zika kollégám és barátai is jönnek Dortmundba. Én már annak is örülni fogok, ha nem szállítanak le minket a vonatról. Tulajdonképpen az is egyfajta buli lenne.

Jut eszembe akinek Nokia típusú telefonja van, az letöltheti a SVIJ alkalmazást az Ovi Áruházból. Az alkalmazás telefonra optimalizálja az oldalt, így kényelmesen, olvasható betűmérettel nézegetheti a bejegyzéseket. A logót nem fikázni, kb. 5 perc alatt skicceletem.

Hétvégén megyünk le rendbe rakni a kertet, ha valaki nem tud aludni és ellenálhatatlan vágyat érez egy kis kertészkedésre, az ne fogja vissza magát, jelentkezzen. Egy jó ebédet és némi süteményt tudok felajánlani az ország legjobb fagyizójában. Úgy áll a dolog, hogy áprilisban felújítjuk a fürdőlukat és lesz tapétázás a nappaliban meg meszelés a két kisszobában. P család közreműködik a munkálatokban, de egy-két segítő kéz még jöhet.

Napi idézet:

Ha Te most állandóan kólát innál, akkor én azt mondanám Neked, hogy igyál traubit. Mert ha traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, Te meg traubizol, különbözöl a többiektől. Na... Ez az, amit jó lenne, ha megértenél.

Remélem nem kell elmagyaráznom senkinek. Ez a film még mindig nagyon állat!
Pááá mindenkinek Művésznőnél találkozunk.

Ki van a képen?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr182722286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gh45 2011.03.08. 17:58:41

Én csak annyit mondok: gúdmorning end evribádi!

maugham 2011.03.08. 18:06:06

ez a fiú bukfencezett tegnap a dizsiben, igaz?!?!:D :D :D

jelentem: LEFŐTT A KV!!!:D

a Művésznő meg már megen szundikál... javíthatatlan álmodozó!!!:D

gh45 2011.03.08. 18:11:54

Ja, néz má, a bukfences fiú!
De ha ráguglizol röhögni fogsz mi az első találat!

Péééééééé 2011.03.08. 19:01:34

Mivel tegnap megállapították, hogy a jobb szemem nem lát olyan jól, mint a bal, ezért orvos minimum 82 cm-es TV-t írt fel a ma estére!!!
Ha valaki nem ismerné fel, Ő a fiam :D
süti beállítások módosítása