Flórián egy földönkívüli!

 2012.12.17. 19:26

Szóval nekem is ki van a lábamközött, de ez van. Már csak pár nap és végre egy kis káosz jön a mindennapi rohanások után! Juuupihééé! Jelezném, hogy nem csak az életben és a munkában lehet megakadni, ha hiányzik egy darab vagy egy folyamat vagy valami fontos amitől már akkor kiborulunk amikor még el sem veszett-romlott-akad, stb. csak gondolunk rá! Ez a folyamatábra egy egyszerű kirakóst is a kukába tud kényszeríteni, ha nem vagy elég elszánt és nem keresed meg a hiányzó részt! Persze Poco kedvenc időtöltése előkészületében megtalálta a hiányzó elemet, ami földön koppanva jelezte neki, hogy a következő nekifutásra talán készen lehet a mű, így vasárnap este ismét összegyűltünk a Művésznőnél, hogy véget vessünk az asztalon uralkodó káosznak.

Most kaptam egy friss hírt! Hétfő van! Én azt hittem, hogy péntek! Mi van? Lehet rám férne egy kis lazulás vagy el kellene mennem orvoshoz megvizsgáltatni magam. Ráadásul az elmúlt 1 héten többször is előfordult már velem ez a misztikus jelenség.

Szóval akkor holnap kedd van! Remélem nem felejtek elmenni a Művésznőhöz. Lehet, hogy a hétvégi puncsozás tett be, lehet van benne valami titkos összetevő ami stimulálja az agyat, lehet valami titkos Amerikai laboratórium kísérletezik rajtunk, vagy lehet itt vannak a földönkívüliek. Mondjuk ez utóbbinak elég nagy az esélye, szerintem a Művésznő macskája is egy UFO és azért van itt, hogy tanulmányozza az kis közösségekben felmerülő viselkedési formákat. Mondjuk, ha a földönkívüliek a mi társaságunk tanulmányozása során összegyűjtött információk alapján készül elfoglalni a földet akkor jobban jár, ha már most elkezdi sütni az ingyen Pizzákat és legalább 2-3 nagy szeszgyárat is felvásárol amivel a teljes mozgásképtelenségbe taszítja a föld lakóit. Persze az is lehet, hogy minket látva inkább odébb álnak egy sarokkal, mondván ilyen ritka faj nem sok van az univerzumban és egy bolygóközi kiállítás keretin belül mutogatnak majd a fajtársaiknak. 1 hónapos földi túra Macskaként 3000 EBV, kutyaként 4000 EBV és most e havi akciónkban BKV ellenőrként csak 1500 EBV. (EBV=Egyesült Bolygóközi Valuta)

Aztán meg ne haljam Pocakot, hogy nem ettetek eleget karácsonykor és most, ha azzal jössz, hogy unod a zserbó szélét akkor gondolj arra, hogy lesz majd közepe is!

51.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr894970422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maugham 2012.12.17. 21:56:50

a mai viselkedése után én is ki merem jelenteni h Flórián földönkívüli!!! AZ!!!!:)

én már olyan rég ettem zserbószélet h már annak is tudnék örülni!!!! reménykedem holnap talán lesz a Művésznőnél!!!:D
na meg zserbó közepe?!?! hallottam már róla :D
süti beállítások módosítása