2 hónap

 2011.02.16. 23:48

No, hol is kezdjem???

Volt egy fenyős ünnep: Zsé mint vendéglátó próbálta összeterelni a csordát a nagy eseményre, ahol kivétel nélkül mindenki megjelent és bár senki nem firtatta az elmúlt hetekben felgyülemlett időpont körüli feszültségeket, azért a feromonból származó fenemód nagy szeretet mellet volt valami más is a levegőben. Mindenki frankón érezte magát és együtt voltunk - ez a lényeg!

Ez is egy felejthető szilveszter vóót: bár P szerint van az a mennyiségű szesz, hogy jó legyen és Ő ezt be is bizonyította, bár minden jó bunyóból kimaradt! Dr. Haj és volt kísérője a mindenki szerint máskor kezdődő Himnusz után sietve távozott - vagyis eldobtuk Őket a fedél alá, majd gyűrűtársammal elmentünk a legendás térre és néhány elcsattintott fotó közben kifejtettük egymásnak, hogy már csak 5 hónap! Később visszaértünk az intézménybe ahol már javában folyt a "ne érj a nőmhöz vazze mert megütlek" és hasonló Activity feladvány. Szerencsére a helyi színjátszó-kör nem tartott igényt a részvételünkre, így a helyi csaposok és tulajok (barátok) társaságában töltöttük el a maradék időt.

És ami azóta történt - címszavakban: Párszor megjártuk a szevent - na sosem voltunk szomjasak. Dr. Haj ismét eladósorba került, így csatlakozott a víg ifjak társaságához. P és K románcának vége, állítólag most barátok. Művésznő hozza a szokásos hétközi hangulatot és még mindig Ő főzi a legjobb kedd esti kávékat és teákat. Zsé kedvese sajnos elutazott, így Zsé egy kicsit odavolt, de napról-napra jobb színben tündököl. Kapitány továbbra is keresi az igazit, de azért az exek karbantartják, nehogy berozsdáljon. SzolP szerintem most is teker valahol, ha csak el nem kopott már a gumija. Slash ismét tett róla, hogy amikor Én nyugdíjas leszek legyen aki fizet majd járulékokat. Walsh barátom soha nem hallott szövegekkel kápráztat el minket nap-mint-nap. CalIgirl sztár lett a Gézán – amúgy remélem minden OK felétek. Szomszéd és kis családja is jól van, és remélem nyáron ismét megtisztelnek jelenlétükkel egy Tó melletti buli alkalmával. FőBu és Én jól vagyunk, kicsit kipofoztuk a lakunkat és most nagy mosollyal élünk.

És a legfontosabb:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Haj és Én várjuk a jelentkezőket - ja, Dortmund a helyszín!

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr902666780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OminózusZsé 2011.02.17. 02:16:08

óóóójeeeee:) tisztára heppiend:D

szolpk. 2011.02.17. 10:46:38

Itt Slash! Vééééégree! tiszta heppiend egyetértek :D de itt az újév!!! 5hónap és indul a buliszezon a legendás téren és bagolysztríten is megkezdődnek az éjszakás bulik :)!

maugham 2011.02.17. 11:28:32

a Művésznő úszik a boldogságban :) imádja a heppiendeket még kicsit meg is sikerült ríkatni ;) gyorsan el is rohant főzni egy kv-teát és képzeletben már rég az ÉDENben van!!!:D
süti beállítások módosítása