Végre van net!

 2010.12.08. 00:37

Közel 1 hét után ismét van netem. Sajnos volt valami gigszer amire a szerelők sem gondoltak, így egy kissé lassan ment a dolog, de a lényeg, hogy most hasít, ahogy kell!

Szombaton ismét bowlingozással töltöttük az estét és volt nagy meglepetés - Walsh kétszer is felmászott a dobogó legfelső fokára! Ez még semmi, egy bizonyos dobásfajtát is elneveztünk róla, ami igaz, hogy nem túl diszkrét de annál hatásosabb. Dr. Haj és kísérője B is jelen voltak, pedig az előzetes információk alapján úgy tudtuk, hogy B valami céges hepajra megy és Dr. Haj jön csak velünk - máshogy alakult. Persze B most is kedvtelenül gurigatott és amikor 11-kor megtudta, hogy mi még gurítunk egy kört teljes kétségbeesés lett rajta úrrá. Látszott, hogy nem mer nyilvánosan hisztizni, de pont annyi negatív hullámot és puffogást eregetett, hogy mindenki erről beszéljen.

Vasárnap megjártuk a Vörösmarty teret, hogy vacsorázzunk egy kis kemencés lepényt meg némi kolbászt, de annyi ember volt mint Velencében csúcsidőben. A kemencés cuccnál kb. annyian álltak sorba, hogy egy négy csoportos nagypályás focikupát is meg lehetett volna rendezni belőle, így a vacsora fele elmaradt és "csak" mangalicakolbásszal tudtunk vigasztalódni. Meg is állapítottuk, hogy a család kolbászával is nagy sikereket érnénk el a nagyérdeműnél, főleg, hogy nekünk van csípős is, ami errefelé ritka dolog mint a karón ülő fehér holló!

Hétfőn este P és Walsh átjöttek egy kicsit így azt is megtudtuk, hogy Walsh focizás közben majdnem kifejelte a tornaterem falát, de szerencsére épp bőrrel és kb. 30 másodperces emlékkimaradással megúszta a dolgot. Közben megtudtuk P-től, hogy K lapátra tette egy SMS-el, így a tusfürdő románc a vége felé közeledik. Gondolom a tisztesség úgy kívánja, hogy egy személyes beszélgetés keretében tegyenek pontot a dologra. Remélem minden résztvevő olvassa és megbeszélnek egy időpontot! Részleteket most nem írnák, mert egyik felet sem kívánom kioktatni a témában, de gondolom akivel még nem beszéltem a dologról az tudja, hogy nálam is lesz egy köre!

Ma átmentünk Művésznőhöz egy kis kézilabdát és focit nézni, majd miután kiittuk a felhalmozott KV és teakészleteket leléptünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr512501077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maugham 2010.12.08. 22:48:33

a Művésznőt megen kihagyták a bowlingból ezért bánatában elment mulatni... és az "italt" sem vetette meg a hideg éjszakában :D

sajnálom h vége a sikamlós tusfürdő sztorinak.... miről fogsz most írni?!?!?!:D

OminózusZsé 2010.12.09. 19:45:13

@maugham: hát találjunk ki neki valami jó témát:D

maugham 2010.12.09. 19:54:05

@OminózusZsé: nem vagyok semmi rossznak az elrontója :P
süti beállítások módosítása