Itt vagyunk ZS-nél

 2010.12.04. 00:07

 

Majdnem teljes a csapat, itt vagyunk ZS-nél, aki együtt él A-val, de A nem ZS ágyába bújuk esténként. Mostanság ZS ágyába senki sem bújik, pedig a régi fixjáró is itt van ma este.

Túl vagyunk az első húzáson, érdekes módon az összes cetlin P neve szerepelt – ötletes. Közben lement a második és harmadik kör is, most reklamálás folyik és lassan jön a negyedik kör. – megtörtént. Dr. Haj cetliét SzolP és a Slash viszi el.

Közben megy a pénteki kutató a TV-ben és a mindenki megelégedésére az amerikás esett ki.

A csapat fele kinn bagózik a másik bent csodálja, hogy Szandersz sír-rí. Ma is cudar nap volt, reggel egy kis meló, aztán jöttek a net szerelők és varázsoltak némi megabitet a kábelbe, így délután tovább gördült a mókuskerék. Holnap bowling!

Művésznő most gerjesztett irigységet SzolP-ben, aki nem hiszi el, hogy Művésznőt más igen Őt meg még nem, ne aggódj ami késik az csak múlik! Lassan engem is kinevezhetnének valaminek. Mondjuk lehetnék dandárbifsztek vagy sörnagy, esetleg hányados. A csapat fele aprajafalván lakik, ez egy rövid szóváltásból most derült ki. El kellene már menni butulni valamely muzikális kultúrközpontba, hagy  A-nak nézzünk egy valami jó kiállású vérpezsdítőt. Dr. Haj ma közölte velem, hogy legközelebb karácsonykor fogunk poharazni, de én holnap teszek egy kísérletet, hátha meg tudom győzni, hogy állítsa előre a dátumot az óráján. Így nem lehet írni, hogy itt ültök a hátam mögött!!! Majd otthonról folytatom.

Közben új téma ütötte fel a fejét – Dubai

Épp a tucér golflabdaszedőkről van szó. Nem tudom mi a bajotok, mindenkinek van mérlegelési lehetősége – aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák

ÓÓÓ, a tusfürdő történet!!! K ma nem jött el körünkbe és nem tudjuk kifaggatni, hogy mi van P-vel! Minnyá megkörnyékezem P-t, hogy monnyon mán valamit!

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr812491963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maugham 2010.12.04. 00:43:03

a Művésznő még nagyon hezitál hogy holnap bowling legyen vagy a változatosság kedvéért valami koncerten csápoljon!?!?!?! ez az élet nagy kérdése!!!!:D

P-t mindjárt kirángatom cigizni és jól megfenyegetem h vagy azzzonnal elmond mindent vagy szakítok vele!!:D :D :D

OminózusZsé 2010.12.04. 01:46:17

a tusfürdőben épp az a jó, hogy egyszerre nyúlós, ragadós, és csúszik..mondjuk ki: sikamlós:D
óóójeeee

Péééééééé 2010.12.05. 15:56:06

Ma lezárult a hosszú, nyúlós tusfürdő történet...

Péééééééé 2010.12.05. 20:57:30

@OminózusZsé: "Nem tudja, hogy mit akar + mindkettőnk részéről csak erőlködés ez az egész"
süti beállítások módosítása