Gyorsjelentés

 2010.12.01. 14:25

 

Tegnap este már nem ment az írás, így most csak egy röpke összefoglalóval tudok csak szolgálni.

Kedd ismét foghíjas volt, de FőBu, Művésznő és két kollégája is eljött, akik egy „verhetetlen üzleti ajánlattal” készültek, nem volt rossz, de nálam az ilyen jellegű dolgok előtt zárva vannak a kapuk. A legfontosabb, Művésznő kapott egy macis trikót és nagyon boldog vele. Amúgy nem volt semmi különös sok tea és KV fogyott.

P és K sztori is bonyolódik, mert ma lepattintott K, hogy ne írjak róla különben nem árulja el, hogy halad a románc :(, arra gondoltam mostantól Z-nek hívom, hátha nem tűnik fel neki. Csak, hogy tudja, ha nem beszél akkor kiszedjük P-ből a dolgokat! – megvannak rá az eszközeink! J

P már edzésre jár, a könyöke meg a velem töltött fallabdázástól fájt. Amit ti gondoltok az a csukló lehetne maximum! ;) Itt jegyezném meg, hogy szombaton megyünk bowlingozni, szóval a csuklókat és az ujjakat lehet melegíteni. Állítólag B mentes este lesz és lehet, hogy békülés-tegeződés történésekre is sor kerül. Tényleg tudtátok, hogy B új munkahelyet talált, mostantól Dr. Haj közelében fog melózni (gondolom nem véletlenül) és minden második héten 5-re kell mennie! J

Pénteken karácsonyi húzás van ZS-nél, szóval aki be akar kerülni a kalapba, az jöjjön mert aki lemarad az kimarad. Előre jelzem, hogy egy ellenőrzőtestületet is felállítunk a csalások elkerülése érdekében, mert már most hallani ezt-azt!

Ma együtt lapátoltam a Szomszéddal, aki most már nagyon élne társadalmi életet és reméli, hogy az utód már februárban egyedül megy a boltba és készít neki reggelit - mi szorítunk ;)

És pusziljuk távoli olvasónkat Caligirlt!

A többit majd este.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://svij.blog.hu/api/trackback/id/tr1002486024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nextdoor9 2010.12.01. 20:41:07

A lapátolás élmény volt, ha nem gond, néha beolvasok ide :)

maugham 2010.12.01. 21:52:23

légy üdvözölve Te is Szomszéd a hűséges olvasók népes táborában!!!:))))

a Művésznőnél ma is zajlik az élet!!!:) nehogy megromoljon a tej!!!:P
amugy Művésznőnél fellelhető hasonló polófüggés mint B-nél!!! ez roppant érdekes... roppant érdekes!!!:D
süti beállítások módosítása